Massages

Klassieke massage

Een massage van de achterkant van het lichaam, vanaf de voeten tot aan de nek. Heel goed om de spieren even los te kneden, of gewoon lekker om te ontspannen en even los van de wereld te zijn. De druk van de massage wordt aangepast naar wens. Deze massage duurt ongeveer een half uur. 

Body-back treatment

Een hele luxe behandeling voor de achterkant van het lichaam, de behandeling begint met het scrubben van de achterkant van het lichaam, dus vanaf de voeten tot aan de nek. Na het scrubben gebruiken we een lekkere zachte schuimreiniging, deze is lekker verzachtend voor de huid. Vervolgens wordt de massage gedaan, voeten, benen, rug en nek. De druk tijdens de massage wordt aangepast naar wens. Na de massage volgt er nog een voedende pakking op de rug, deze verzacht de huid en stimuleert de bloedsomloop zodat alle afvalstoffen die los gemasseerd zijn worden afgevoerd. Wij raden u wel aan om na de massage goed water te blijven drinken, dit om de af te voeren afvalstoffen ook echt het lichaam uit te werken. Hierom krijgt u van ons na de behandeling natuurlijk een lekker glas koel water! Deze behandeling duurt ongeveer een uur. 

Total body treatment

Deze behandeling is puur genieten voor je hele lijf. 2 uur lang genieten van top tot teen met verzorgende oliën, zachte scrubs en de heerlijkste massages. 

De behandeling begint met het gezicht:

  • Reinigen van het gezicht
  • Peeling
  • epileren
  • Massage hals, nek en decolleté
  • Masker

Tijdens het masker doen we een scrub op de voorkant van het lichaam, dus we beginnen met het scrubben van de benen, daarna de buik en dan de armen. Hierna mag u omdraaien en op uw buik gaan liggen. Dan volgt de scrub op de achterkant van het lichaam, dus de vanaf de voeten tot aan de rug. Hierna krijgt u een heerlijke massage van de achterkant van het lichaam met een verzorgende olie. De druk tijdens de massage wordt aangepast naar wens. Na het masseren wordt er een verzorgende pakking aangebracht op de rug, deze verzacht de huid en stimuleert de bloedsomloop zodat alle afvalstoffen die los gemasseerd zijn worden afgevoerd. Wij raden u wel aan om na de massage goed water te blijven drinken, dit om de af te voeren afvalstoffen ook echt het lichaam uit te werken. Hierom krijgt u natuurlijk na de behandeling van ons een lekker glas koel water! Deze behandeling duurt ongeveer 2 uur.

Hotstone massage

Een hotstone massage is een vorm van een massage waarbij gladden, platte, verwarmde stenen op sleutelposities van het lichaam worden geplaatst.  Deze stenen zijn meestal van basalt, dit is een hard vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. 

Deze behandeling begint met een warm compress op de benen en de rug. Hierna worden de warme stenen op de rug neer gelegd, in de tussentijd worden uw benen lekker gemasseerd met de handen, de beenmassage wordt afgesloten met masseren met de warme stenen. Dan worden de stenen van uw rug gehaald en plaatsen wij warme stenen op de benen. In deze tussentijd wordt uw rug gemasseerd met de handen en ook de rugmassage wordt afgesloten met masseren met warme stenen. Als afsluiter van de hele massage krijgt u nog een lekkere pakking op de rug, deze stimuleert de doorbloeding en voedt de huid. We laten de pakking even kort intrekken. Na dit uurtje relaxen krijgt u van ons een lekker glas koel water!  


Instagram