Wimperextensions

Wimperextensions zijn super handig en niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers, mits je luistert naar het advies wat de specialist je geeft. In de ochtend ben je geen tijd meer kwijt aan het aanbrengen van mascara.. je hoeft enkel je wimpers even door te borstelen, met het borsteltje die je van ons mee krijgt na de behandeling, en je bent good to go. 


Wij als specialist kijken eerst naar de conditie en de vorm van je natuurlijke wimpers, afhankelijk daarvan kijken we wat voor jou de beste wimpers zijn om jouw WOW effect te realiseren 


De wimpers worden haartje voor haartje op je natuurlijke wimpers gezet. Je eigen wimpers worden dus verlengd, dit geeft een natuurlijk effect. 


Doordat er op elke wimper een extension wordt gezet merk je het niet snel dar er haartjes uitvallen. Tuurlijk vallen ze uit, maar dit is niet meer als normaal, dit is een natuurlijk proces dat ook gebeurd zonder extensions. Je merkt wel na een week of 2 dat je wimpers wat minder vol zijn, dan kun je de keuze maken om ze te laten bijvullen. 

Instagram