Wimperextensions

Wimperextensions zijn super handig en niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers, mits je luistert naar het advies wat de specialist je geeft. In de ochtend ben je geen tijd meer kwijt aan het aanbrengen van mascara.. je hoeft enkel je wimpers even door te borstelen, met het borsteltje die je van ons mee krijgt na de behandeling, en je bent good to go. 


Wij als specialist kijken eerst naar de conditie en de vorm van je natuurlijke wimpers, afhankelijk daarvan kijken we wat voor jou de beste wimpers zijn om jouw WOW effect te realiseren 


De wimpers worden haartje voor haartje op je natuurlijke wimpers gezet. Je eigen wimpers worden dus verlengd, dit geeft een natuurlijk effect. 


Doordat er op elke wimper een extension wordt gezet merk je het niet snel dar er haartjes uitvallen. Tuurlijk vallen ze uit, maar dit is niet meer als normaal, dit is een natuurlijk proces dat ook gebeurd zonder extensions. Je merkt wel na een week of 2 dat je wimpers wat minder vol zijn, dan kun je de keuze maken om ze te laten bijvullen. 


 

Wimperlift

Wat is een wimperlift?
Lash lift is de nieuwste en hotste trend in de wimper industrie! Met deze behandeling is het mogelijk om volle & gelifte wimpers te creëren die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief als je geen extensions kan of wil dragen. Met een korte behandeltijd geeft het de meest geweldige resultaten voor zelfs 6 tot 8 weken! De formule zorgt ook nog voor gevoede, dus gezonde wimpers.
Voor wie is deze behandeling geschikt?
Een lashlift is geschikt voor korte, lange of steile wimpers, maar ook voor "overkrulde" wimpers. Zijn je wimpers op de natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je wenst? Ook dan is deze behandeling de ultieme oplossing. Wij raden aan om de wimpers ook gelijk te laten verven tijdens de behandeling, dit voor het beste en mooiste resultaat, dat scheelt weer een paar dagen mascara op doen!
Tips voor voor de behandeling
Kom zonder make-up op naar je afspraak.
Draag je lenzen, dan kun je deze het beste uitdoen tijdens de behandeling.
Tips voor na de behandeling
Jouw wimpers mogen 24 uur niet nat worden of in contact komen met stoom en water
De eerste 48 uur na de behandeling kun je geen mascara gebruiken of je wimpers reinigen met een sterke make-up reiniger


Instagram