Wij werken met verschillende merken:


De dynamiek van het Huis Sothys is gebaseerd op haar vermogen om trouw te blijven aan zichzelf en tegelijkertijd nieuwe oplossingen te bieden in de veranderende wereld van schoonheid. In al oze innovaties streven we het idee na van verantwoorde schoonheid, met respect voor de huid en het milieu.Huidverbetering kan alleen bereikt worden met écht werkzame ingrediënten. Onze producten bevatten daarom een zeer hoge concentratie aan actieve stoffen. De formules zijn zo aangepast dat deze de huid niet irriteren. Niet voor niets kiezen schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten massaal voor COSMEDIX. Wij adviseren samen met je schoonheidsspecialiste een beauty routine op te stellen die past bij jouw specifieke huidtype. Maak slim gebruik van onze producten en ervaar hoe je huid zichtbaar en voelbaar verbetert.

Dr. Renaud is naast dokter ook een dermatoloog en heeft zijn leven gewijd aan zijn passie voor de rijkdom van de natuur en de schoonheid van vrouwen - in zijn ogen het meest waardevolle van allemaal.

Door de euforiserende bestanddelen, een exclusief brevet met bewezen doeltreffendheid: phyto endorfines zorgen voor een stralende huid. Dit exclusief brevet, aanwezig in alle Dr Renaud producten, doet uw huid stralen van geluk.


Elke lijn is gebaseerd op een specifieke bloem, groente of vrucht, die beantwoordt aan de behoefte van de huid: de verfrissende Framboos, het kalmerend Azuleen, de zuiverende Limoen...

Instagram