Mesotherapie behandeling

MesojectGun
De MesojectGun is het enige naaldvrije mesotherapie gun. Een apparaat om de opname van actieve ingrediënten uit de mesotherapie producten in de diepere lagen van de huid te transporteren en te verhogen zonder naalden.
Het apparaat bevat een speciale microchip die ervoor zorgt dat tijdens de behandeling een zachte mechanische exfoliatie plaats vindt ter hoogte van de stratum corneum om deze te verdunnen. Voor een uniforme verdeling van de mesotherapie producten en makkelijkere opname in combinatie met de tweede techniek, elektroporatie.


De MesojectGun maakt gebruik van elektroporatie-energie (EPM-technologie). Elektrische impulsen genereren tijdelijke hydrofiele kanalen in de lipide dubbellagen van de celmembranen en intercellulaire ruimten. Door een significante verhoging van de elektrische geleidbaarheid en weefselpermeabiliteit wordt de gewenste penetratie van actieve ingrediënten lokaal, niet-invasief en pijnloos bereikt.


De voordelen
1. Minder invasief dan andere microneedling-technieken
2. Kan worden gebruikt om de cocktails van Toskani in de huid te brengen
3. Twee verschillende microchipkoppen (MesoHair en MesoSkin) die op meerdere delen van het lichaam kunnen worden gebruikt (gezicht, hoofdhuid, handen, buik, benen, enz.)
4. Uitstekende resultaten
5. Speciaal ontwikkelde behandelprotocollenInstagram