LIGHTSHEER LASER ONTHARING

Een LightSheer laser wordt wereldwijd door medische professionals beschouwd als zijnde de beste manier van definitief ontharen. Laserontharing met een LightSheer diode laser is snel, pijnloos en veilig, zowel bij mannen als vrouwen.

Over laser ontharen

In het verleden waren er verschillende methoden voor ontharen namelijk; scheren, plukken, waxen, elektrolyse en chemische ontharingsmiddelen. Een aantal is pijnlijk en geeft rommel. En voor allen geldt, het kost een hoop tijd en wordt vaak geassocieerd met hoge kosten.

De Lumenis Lightsheer is de oplossing voor ontharen

De verschillende Lumenis Lightsheer producten voor permanent ontharen bieden u een snelle en effectieve behandeling met optimaal comfort voor de cliënt. De Lightsheer is ruim 75% sneller dan een gemiddelde ontharingssessie en zorgt met het unieke HIT en de ChillTip technologie voor een pijnloze behandeling. De Lightsheer is een slimme en economische keuze: u bespaart tijd en geld.

Wanneer zie ik resultaat?

Er zijn meerdere behandelingen nodig om permanente haarreductie te bereiken omdat alleen de haren in de actieve groeifase verwijderd kunnen worden. Niet alle haren bevinden zich in dezelfde groeifase.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Hoe het behandelgebied eruit ziet varieert van cliënt tot cliënt, dit hangt af van hoe de huid reageert en de behandeling die is gegeven.

Tijdens de behandeling kan het zijn dat de haarfollikel direct loslaat, terwijl andere haartjes langer de tijd nodig hebben. Na de behandeling kan er roodheid en/of zwelling ontstaan, dit is een positieve reactie op de behandeling. Na de behandeling krijgt u advies over de te volgen richtlijnen, blootstellen aan de zon en gebruik van de zonnebank.

Zie hier onder een aantal resultaten:


Onze salon bevat als enige in de Noordkop (Hippolytushoef, Den Oever, Den Helder, Anna Paulowna, Schagen, Wieringerwerf, Middenmeer, Alkmaar, Hoorn, Medemblik, Julianadorp, Bergen, Callantsoog) dit luxe apparaat!

 

Instagram